Referenties

Referenties

"Wat ben ik blij dat we hebben gekozen voor 't Klavertje! 't Klavertje kijkt echt naar mijn kinderen, ze zien ze echt. Elke dag buiten spelen, of een stukje lopen naar de bakker en/ of de groenteboer, even langs de diertjes noem maar op! Mijn dochter kon me al snel de weg wijzen in Mariaheide, zo leuk! Ook erg fijn dat er een dagverslag is en dat foto's gemaakt worden, die je op het einde van de dag dan kunt zien (op je telefoon!!! Als je de app hebt dan :-). Heel erg leuk om er aan de eettafel nog over te hebben met elkaar. Je weet wat ze gedaan hebben die dag en daar kun je het dan nog even over hebben. De kinderen zijn erg blij en tevreden op het Klavertje, en wij dan dus ook".

"Onze zoon gaat elke dinsdag met heel veel plezier spelen bij 't Klavertje. Als hij 's avonds opgehaald wordt, zegt hij altijd: 'even spelesn nog!' Dat zegt genoeg over hoe fijn hij het heeft bij 't Klavertje en dat hij zich helemaal thuis voelt. Thuis gaat hij altijd nog even door met zingen en dansen (broodje spek in je nek šŸ˜). Lekker veel buiten spelen met de andere kinderen, dieren om te knuffelen, het kabouterpad, veel gezelligheid en super lieve en betrokken begeleiding, die echt oog heeft voor je kind, meer kan je je als ouder en kind niet wensen!"

"Onze dochter gaat sinds januari 2021 met heel veel plezier naar 't Klavertje.
De wijze waarop de leidsters met onze dochter omgaan, de ongedwongen sfeer en de rustige omgeving zorgen voor een fijn gevoel bij ons als ouders als we haar brengen en halen. Onze dochter vindt het zelf geweldig om bij "de kindjes te spelen". Ook is zij helemaal gek op Ollie en Billie (de varkens) en de kippen. Binnenkort zal onze zoon ook naar 't Klavertje gaan. We hebben er alle vertrouwen in dat ook hij elke week graag gaat "spelen tot hij groen ziet!" De communicatie verloopt ook heel prettig, zowel via de app als persoonlijk. De verhalen en foto's via de app zijn ook altijd erg leuk om te krijgen en geven ons steeds het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt!""Wij maken gebruik van kinderopvang vanaf dat onze dochter 2,5 jaar was. Maar als we eerder geweten hadden dat het zo vertrouwd kon zijn als bij 't Klavertje dan waren we waarschijnlijk al veel eerder gestart. Ze gaat er 1 dag in de week naartoe en het is voor haar altijd een feest. Wij vinden het erg fijn dat ze ieder seizoen zoveel naar buiten gaan en leren uit de natuur." "Vanaf de eerste dag op het Klavertje voelde mijn dochter zich meer dan thuis. Vlak voor het slapen gaan vertel ik haar altijd dat ze 'morgen' naar 't Klavertje zal gaan. Eerst legt ze een mooie jurk klaar en vervolgens vertrekt ze met een hoofd vol voorpret naar Dromenland. Mijn dochter vindt het een feest om naar 't Klavertje te gaan, want ze is dol op avontuur en bij 't Klavertje zit de hele dag vol grote en kleine avonturen. Ze krijgt bij 't Klavertje volledig de kans om zichzelf te zijn en om te ontdekken wat ze leuk vindt, haar persoonlijkheid krijgt er vleugels van. Dit is ook zeker te danken aan alle lieve medewerkers, die met zoveel liefde achter de kids staan. Ze zijn allemaal even favoriet, dat zegt genoeg."

"Meteen tijdens de 1e kennismaking met het team van 't Klavertje hadden wij hier een goed gevoel over. Dat gevoel klopt helemaal sinds ons zoontje vanaf 3 maanden hier naar de opvang gaat! De aandacht en verzorging voor de kinderen, manier van werken en natuurlijk de mooie buitenplaats met de diertjes maken voor ons 't Klavertje een super fijn en vertrouwd kinderdagverblijf waar wij ons zoontje met een gerust hart naar toe brengen!""Na het bekijken van de website en de rondleiding op 't Klavertje wisten wij genoeg; hier kunnen we met een gerust hart ons kindje achterlaten als we weer gaan werken. We hebben er geen moment spijt van gehad want Luuk gaat inmiddels alweer 2 jaar met veel plezier naar 't Klavertje. Sinds ruim een maand gaat ook zijn jonge zusje mee en wat was onze oudste trots toen hij haar voor de eerste keer aan zijn vriendjes en vriendinnetjes en de lieve leidsters van het 't Klavertje kon laten zien. Het kleine en informele karakter van 't Klavertje geeft hier alle ruimte voor.""Spelen tot je groen ziet is het motto en past perfect. Voor onze zoon zouden we hem zo kunnen aanpassen naar 'spelen tot je groen ziet of je veranderd bent in een klein zandmannetje'. Hij vindt het heerlijk buiten en als het maar even kan gaan ze ook met de kindjes naar buiten. Lekker rondsjouwen of taartjes bakken in de zandbak. Hilarisch als je 's avonds in het verslag terugleest dat de oudere kindjes ijsjes van zand maakte om mee te spelen. Onze zoon deed de oudere kindjes na maar nam een echte lik van zijn zandijsje. Dat is het leuke van 't Klavertjeā€¦jonge kindjes en oudere kindjes kijken naar, spelen met en leren van elkaar.""Het enthousiasme en de liefdevolle begeleiding van de leidsters is prachtig om te zien. Onze kinderen genieten beide volop van deze gezelligheid en persoonlijke aandacht die ze krijgen. Het is dan ook geen wonder dat ze zich beide zo thuis voelen op 't Klavertje." "Onze meiden zijn allebei naar het klavertje gegaan vanaf dat ze 12 weken oud waren.
We lieten ze meteen met een gerust hart achter door de prettige, gezellige sfeer en de vriendelijke, kundige medewerksters! De meiden zijn allebei tot de 4 jaar met heel veel plezier naar het klavertje gegaan. Ze hebben heerlijk gespeeld, geknutseld, spelletjes gedaan en ze verbaasde ons soms met de nieuwe dingen die ze geleerd hadden daar.
Onze jongste dochter mag nog een paar weekjes naar het klavertje en dan nemen we toch echt afscheid van iedereen daar. We gaan iedereen zeker missen maar komen ze vast nog wel eens tegen, gezellig zingend in de bolderkar!"