Onze visie
We vinden het erg belangrijk dat je je kind vol vertrouwen bij 't Klavertje brengt. Een voorwaarde hiervoor is dat de kinderen worden opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. ’t Klavertje is een kleinschalige kinderopvang bestaande uit een groep met maximaal zestien kinderen. Kinderen zien hierdoor iedere keer weer bekende gezichten.
Oudercommissie
De Oudercommissie heeft als doel de collectieve belangen van ouders en kinderen zo goed mogelijk te behartigen. Ouders kunnen dus via de Oudercommissie invloed uitoefenen op de kwaliteit en organisatie van de kinderopvang bij ‘t Klavertje. Vijf ouders vormen samen de Oudercommissie van ’t Klavertje.

Over ons

Greetje van Os

Greetje van OsNa mijn HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik vijf jaar werkzaam geweest bij organisaties waar het kind centraal staat. Gedurende deze tijd werd mij steeds duidelijker dat hier mijn hart ligt. Begin 2006 begint het idee bij me te groeien om een eigen onderneming in de kinderopvang te starten. Kinderopvang waar de kinderen zich thuis voelen, veel aandacht krijgen, respectvol benaderd worden en kunnen genieten van het buitenleven. Een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en buiten kunnen ravotten, maar waar ze ook verantwoordelijkheden krijgen zoals het voeren van de dieren en het water geven van de planten. Dit alles komt samen in kinderopvang ´t Klavertje; een plek waar jullie kinderen kunnen spelen totdat ze letterlijk groen zien! Naast onderneemster ben ik op de eerste plaats moeder van twee dochters: Marijntje en Doris. Petra HulsenPetra Hulsen

Hallo, ik ben Petra. Getrouwd met Jan en ouders van 2 volwassen kinderen, we wonen in het mooie dorpje Liempde.

Na vele jaren in de zorg, ging mijn hart uit naar kinderen en heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar pedagogisch medewerkster, waar ik met veel passie en plezier bijdraag aan een natuurlijke, gezonde ontwikkeling, waarin ieder kind mag zijn wie hij/zij is.

Wat is het fijn dat ik dit kan doen bij Kinderopvang 't Klavertje, een klein team, een groene omgeving waar ieder kind op 1 staat, je betrokken bent met ouders, collega's en kinderen maakt van iedere werkdag een feestje.

Claudia GelderblomClaudia Gelderblom

Hallo, ik ben Claudia Gelderblom.
Ik ben getrouwd met Dennis en wij wonen in Uden met onze kinderen Lotte en Jasper. Na mijn studie sociaal pedagogische hulpverlening heb ik jaren gewerkt in de jeugdzorg. Ik ben sinds 2015 aan het werk in de kinderopvang. Het kijken naar de unieke kwaliteiten van elk kind, het zien groeien en stimuleren van de sociale ontwikkeling van de kinderen en het contact met de ouders maakt dit werk voor mij zo leuk. 

Lotte en Jasper hebben allebei ook op ‘t Klavertje gespeeld toen ze klein waren, dus als moeder was ik al bekend met dit fijne plekje. Dat ik nu zelf bij kan gaan dragen aan de groei en het speelplezier van de kindjes op ‘t Klavertje vind ik heel bijzonder. Het kleinschalige en de nadruk op het buitenleven spreken me erg aan. Het draait hier om de kindjes en dat is hoe het hoort! 

Susan van Creij-EmondsSusan van Creij-Emonds

Ik ben Susan van Creij-Emonds, samen met Nick en onze dochter Nine, woon ik in Venhorst. Mijn hart voor dit beroep was er als klein meisje al. Na dat ik de opleiding SPW-3 Kinderopvang van ROC de Leijgraaf in Veghel afgerond had in 2010, ging ik aan het werk in dit werkveld. Wat mij heel erg aanspreekt aan het met kinderen werken, is vooral de positieve reacties van de kinderen. Daarom vind ik het zelf heel belangrijk om kinderen in hun waarde te laten en kinderen op een positieve manier te benaderen. Ook vind ik het erg interessant en goed om bezig te zijn met de ontwikkelingen van de kinderen en laat de kinderen kind zijn! Het contact, de reacties en het enthousiasme wat kinderen hebben daar geniet ik van. De tijd voor de kinderen en de kinderen staan op 1, dat is juist waarom het klavertje een perfecte werkplek is voor mij. We maken van elke dag iets moois en unieks!

Rianne Pennings

Rianne Hallo! Ik ben Rianne Pennings. Samen met Mark en onze 2 dochters Ive en Fem, woon ik in Mariaheide. Na de MBO-opleiding pedagogisch medewerker ben ik sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Wat me bij t' klavertje aanspreekt is het buitenleven. Ik vind het belangrijk dat kinderen veel naar buiten gaan,ook wanneer het regent. Het zien ontwikkelen van kinderen in hun spel en hen daarbij begeleiden, is het mooiste van mijn werk. Ik vind het leuk om in een klein team te werken. De warmte en betrokkenheid maakt 't Klavertje een hele fijne werkplek.

Nicole van Dooren

Nicole “Als je met een mens praat in een taal die hij verstaat, gaat het in zijn hoofd. Als je met hem praat in zijn eigen taal, gaat het in zijn hart.” Een uitspraak van N. Mandela die aansluit op mijn werkwijze. In 2012 heb ik de opleiding pedagogisch medewerker afgerond. Met mijn diploma op zak heb ik op verschillende plekken gewerkt. Daarnaast heb ik al veel plekken op de wereld mogen bewonderen. Dit alles heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en waar ik voor sta. Ik denk in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Vol enthousiasme start ik bij ’t Klavertje, een kleinschalige opvang waar de mogelijkheid geboden wordt om echt betrokken te zijn bij de kinderen en ouders/verzorgers. Iets wat voor mij erg belangrijk is.

Iris van Asseldonk

Iris van AsseldonkHallo allemaal! Mijn naam is Iris van Asseldonk, ik woon in Mariaheide. Sinds september 2014 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch medewerker. In mijn studiejaren heb ik bij ‘t Klavertje stage gelopen en voelde me er meteen thuis. Na mijn studie ben ik hier begonnen als invalskracht en sinds maart 2016 werk ik hier 3 dagen in de week; op maandag, woensdag en vrijdag. Ik ben blij dat ik me mag aansluiten bij dit enthousiaste en liefdevolle team! Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd en veilig voelen bij 't Klavertje en dat de kinderen aan het eind van de dag met een stralend gezicht naar huis toe gaan. Daarnaast vind ik het erg leuk om lekker met de kinderen buiten te zijn en allerlei dingen te ontdekken in de natuur. Spelen tot we groen zien!

Sabine van der Palen

Sabine van der PalenHallo, ik ben Sabine en ik woon samen met mijn vriend in Veghel. Ik ben vrijwilligster bij ‘t Klavertje op dinsdag, woensdag en donderdag. Ik verdeel mijn tijd op ‘t Klavertje tussen het werken met de kinderen en het zorgen voor de dieren. Mijn grootste wens is altijd geweest om met kinderen te werken, maar omdat ik een lichte vorm van autisme heb was het niet mogelijk om een opleiding te voltooien. Door vrijwilligster te zijn op ‘t Klavertje kan ik nu toch met kinderen omgaan en dat is wat ik het liefste doe. Werken bij ‘t Klavertje heeft mijn voorkeur omdat de kinderen hier leren omgaan met de natuur en met dieren. Dit vind ik heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Zelf heb ik zeven jaar vrijwilligerswerk gedaan op een kinderboerderij. Momenteel ben ik ook vrijwilligster bij het kinderknutselplein van de Feel Good Market in Eindhoven. Mijn hobby’s zijn haken, breien, werken met dieren, lezen, koken, bakken en ik pas heel graag op de kinderen van een vriendin.

Lieke van Helvoirt

Lieke van HelvoirtHallo, ik ben Lieke van Helvoirt-Somers. Samen met man Dirk, zoon Fijs en dochter Mees woon ik in Mariaheide. Na mijn HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, ben ik werkzaam binnen de kinderopvang. Vanaf de start van kinderopvang 't Klavertje in 2010 werk ik hier met veel enthousiasme en plezier als pedagogisch (beleids)medewerker. De visie van 't Klavertje past bij mij; zorg dragen voor kinderen vol speelplezier, buitenleven en creativiteit, waarbij ze de ruimte krijgen zich spelenderwijs te ontwikkelen en naar hartenlust te ontdekken. 't Klavertje is een warme, positieve en gezellige plek waar we er graag ECHT zijn voor de kinderen. Het maakt het voor de kinderen (en ons als medewerkers en ouders) een thuis waar iedereen mag zijn wie hij of zij is. Door de kleinschalige en informele sfeer wordt er een persoonlijke band opgebouwd met kinderen en ouders en dat maakt het werk nog leuker! Naast twee dagen werken op de groep, werk ik één dag per week op kantoor.